Results 1 to 3 of 3

Thread: HG400 III ATC single arm pos.problems

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default HG400 III ATC single arm pos.problems

    Hallo

    i have problems with the positioning of the ATC single arm, after replace a new hydr. motor. If I start a T0-command the single arm starts to move and stop on magazine side. Now follow alarm appears: 2AF2: T- com. Single arm pos.alarm
    2B11: s. arm pos. data alarm! There are 4 prox.switch for positioning of the single arm. Can anybody help me how to get adjust this 4 switches.

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default Re: HG400 III ATC single arm pos.problems

    Hi!
    How have you solved this problem?
    I use HG400III it seems the same.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: HG400 III ATC single arm pos.problems

    hi did any of you now now how to solved this problem i got same one?

Similar Threads

  1. download to Nakamura 31i with a single file
    By mxmoose in forum Programming / Applications
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-11, 01:44 PM
  2. Restoring MICON 16-III PLC in Hitachi HG400 with Fanuc 15MA Control
    By Guest in forum Machine Repair & Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 08-30-06, 07:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •