Results 1 to 16 of 16

Thread: Sinumerik 810T GA3

  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Sinumerik 810T GA3

    Hello again!,

    It has been a while. Once again I am stuck with my machine and need help. I have successfully reloaded the files onto this machine in the past with the help of everyone on this forum..now it seems it won't retain the files in it's memory. It comes up with an alarm "ord 2 PLC STOPP", can anyone please help me. What am I to do? I can include pictures or any extra information that you require.

    Many Thanks
    Clayton

  2. #2
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    India
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    hi
    Still your facing problem with system?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    Good morning,

    Yes I am still stuck and have no idea what to do next

  4. #4
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    India
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    Hi
    I can help you in this matter.
    Let me know Which files you loaded into system

  5. #5
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    India
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    Hi
    battery alarm on the screen ?

  6. #6
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    There was a battery alarm, i replaced the batteries and tried to reload the files as I had successfully in the past but it won't. It shows an alarm "Alarm 2 PLC STOP" I can include pictures if that would make things easier for you.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    India
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    Hi
    Can you let me know which files you have loaded to system

  8. #8
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    India
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    You have to load plc program, nc data, setting data and plc machine data

  9. #9
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    It won't accept any files, I have tried it they won't upload to the machine. The files that I have are TEA1,TEA2,PLA,PCP

  10. #10
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    At what point to do I have to do that? What screen do I have to be on?

  11. #11
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    India
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    Hi
    Pcp file is plc program
    Can you mail your backup let me go through the files and check any error in pcp file
    And are you able to load this file's to the system

  12. #12
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    India
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    I'll guide you how to download to system

  13. #13
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    I will send the files through to you to check, I have tried to upload them but the alarm #2 PLC Stop is shown. I have never seen it before

  14. #14
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    India
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    You have to set communication parameters and transfer Tea1,Pcp and Pca files in initial clear mode

    - - - Updated - - -

    Send me the screenshot

    - - - Updated - - -

    Send me the screenshot

  15. #15
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    Can I send it to you tomorrow? I am not at the workshop at this time, I am on a job on site. very sorry

  16. #16
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Sinumerik 810T GA3

    Thanks for the provided thread. I would be also interested in seeing your screenshots if possible!

Similar Threads

  1. Sinumerik 810T GA3
    By crash in forum Machine Repair & Troubleshooting
    Replies: 20
    Last Post: 01-16-18, 03:03 PM
  2. Emcoturn 425 mc with Sinumerik 810T
    By corvuscorax4 in forum Machine Repair & Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-17, 02:13 PM
  3. Trying to resurrect Sinumerik 810T GA1
    By hatcat in forum Machine Repair & Troubleshooting
    Replies: 31
    Last Post: 05-29-13, 08:18 AM
  4. Sinumerik 810T GA1
    By h9040114 in forum Machine Repair & Troubleshooting
    Replies: 12
    Last Post: 10-25-11, 09:27 PM
  5. Sinumerik 810T GA1
    By fsjstar in forum Machine Repair & Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-10, 07:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •